همنشين صالح مانند عطار است که اگر عطر خويش بتو ندهد بوي خوش آن در تو آويزد.حضرت رسول(ص)
بهار( فصل خوردن سبزی و توت):

ماه اول: آذار(فروردین)

ماه دوم:نیسان( اردیبهشت)

ماه سوم:ایاز ( خرداد )



تابستان( فصل خوردن میوه):

ماه چهارم:حزیران ( تیر)

ماه پنجم: تموز ( مرداد)

ماه ششم: آب ( شهریور)

مزاج تابستان گرم و خشک است و مهیج صفرا می باشد. و باعث امراض صفراوی می گردد. یعنی اگر سر دردی در این فصل اوج بگیرد این نوع سردرد صفراوی است. و یا اگر بیماری های پوستی شخصی در این فصل زیاد شود این نوع عارضه صفراوی می باشد.

در فصل تابستان لازم است مقدار استراحت افزایش یابد. سکنی گزیندن در مکان های خنک و نزدیک به آب روان که از دود و دم زندگی شهری دور باشد> بسیار مناسب است.

از غذاها و نوشیدنی های گرم و خشک ( موز- خرما ... ) پرهیز گردد. و در عوض از غذاها و نوشیدنی ها و میوه های سرد و مرطوب استفاده شود.( میوه فصل)

در این فصل رسیدن انواع میوه روی می دهد. یعنی اگر بخواهیم از  جمیع بیماری های این فصل و فصول آینده در امان باشیم باید بسیار میوه خورده شود.

حمام داغ و زیاده روی در جماع در تابستان زیان آور است.

در تابستان پوشیدن لباس های نخی توصیه می شود.

پرهیز از سیر و سفر در گرما شود. در صورت اسهال کودکان از گرمازدگی پیش آید چند عدد اسفند بخورند.

قی و دفع رطوبت خوب است

از گوشتها می توان خروس و ماهی کوچک تازه و بزغاله مصرف  کرد.

حجامت در این فصل توصیه نمی شود.

ورزش در شهریور ماه توصیه نمی شود.

بهترین زمان برای خوردن میوه

شبکه ایران: بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم و یا این که راه صحیح خوردن میوه‌ها چیست؟

به یاد داشته باشید که میوه‌ها را بعد از خوردن غذا میل نکنید، کارشناسان تغذیه بر این باورند که میوه‌ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است.

اگر میوه‌ها را بعد از خوردن غذا میل کنید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت، در این حالت بدنتان با مقدار زیادی انرژی روبرو می‌شود که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیت‌های زندگی می‌شود.

برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده‌اید، تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده‌تان و سپس روده‌تان شود اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می‌شود.

در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر می‌شود و به اسید تبدیل می‌شود و به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و آنزیم‌های گوارشی تماس پیدا می‌کند، همه حجم غذا شروع به ازبین رفتن و فاسد شدن می‌کند .

پس لطفا میوه را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن غذا باشد.

شما بارها شنیده‌اید که بسیاری شکایت می‌کنند که هر زمان که هنوانه می‌خوریم، غذا بالا می‌آید، و یا زمانی که موز می‌خوریم احساس می‌کنیم باید فورا به دستشویی برویم.

در حقیقیت همه این‌ها اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخورید که معده تان خالی است در غیر این صورت میوه‌ها با غذای فاسد شده ترکیب می‌شوند و گاز تولید می‌کنند و درنتیجه شما بالا می‌آورید.

سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی‌های سیاه زیر چشم، همه‌شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید.

باید بدانیم که چنین موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه‌ها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند چرا که همه میوه‌ها در بدن قلیایی می‌شوند.

اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید شما به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد.

از خوردن میوه‌های پخته شده بپرهیزید

زمانی که نیاز دارید آب میوه بنوشید فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه‌هایی که بسیار غلیظ هستند را ننوشید.
میوه‌های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه‌ها را دریافت نخواهید کرد تنها مزه‌شان را دریافت می‌کنید.

به خاطر داشته باشید که پختن میوه، تمام ویتامین‌ها را از بین می‌برد اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است.

اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام فرو دهید، چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از فرو دادن آن کاملا ترکیب شود.

می‌توانید برای پاکسازی بدنتان 3 روز روزه میوه بگیرید. به مدت 3 روز فقط میوه بخورید و در آخر متعجب می‌شوید از اینکه دوستانتان به شما می‌گویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است.


با فواید انواع میوه آشنا شوید
سیب: اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدان‌ها و فلاون‌هاست (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده و تسهیل می‌بخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا می‌کند.
توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدان‌ها را در میان اکثر میوه‌ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.

پرتقال: مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را می‌گیرد، کلسترول را کم می‌کند، از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگ‌های موجود در بدن را از بین می‌برد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد.

هندوانه: بهترین تسکین دهنده تشنگی است چرا که از 92% آب تشکیل شده است، همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون است که به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک می‌کند.
همچنین اصلی‌ترین منبع لیکوپین است که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است، دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین سی و پتاسیم هستند.

عنبه (انبه): بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی هستند، این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین آ بوده و برای چشم‌ها مفید می‌باشد.
در آخر این مطلب را هم به یاد داشته باشید که نوشیدن آب سرد بعد از غذا مساوی با ابتلا به سرطان است؛ می‌توانید باور کنید؟

شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده‌اید را سفت می‌کند، روند هضم غذا را کند می‌کند.
زمانی که این رسوب‌ها با اسید واکنش نشان می‌دهند و شکسته می‌شوند و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب می‌شوند.

این موضوع بسیار سریع موجب چاقی و سپس سرطان می‌شود بنابر این بهتر است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید .

توصیه مهم و ضروری: ( میوه های ریز انتخاب کنید)؟

دکتر آزاده مصرف زیاد کودهای شیمیایی را به دلیل میزان بالای کادمیوم و نیترات مضر می داند و می گوید: کادمیوم و نیترات سمومی هستند که در ۹۰ درصد از کودهای شیمیایی وجود دارند. نیترات پس از ورود به بافت میوه و سبزی و مصرف آنها در دستگاه گوارش تجمع پیدا می کند و عامل ایجاد تمام سرطان های دستگاه گوارش بخصوص معده و مری است.
از طرفی باعث طعم ناخوشایند میوه و سبزی می شود بطوری که پس از گاززدن سیب می بینید سریع کدر می شود. وی از دیگر مضرات نیترات به از بین رفتن خواص آنتی اکسیدان و ضد سرطانی میوه و سبزی اشاره می کند و می گوید: هر یک کیلوگرم میوه تازه باید ۵۰ میلی گرم نیترات داشته باشد و اگر مقدار آن بیش از این اندازه شود، مضر خواهد بود.
درشتی میوه ها به دلیل نیترات بالای آنها است بنابراین توصیه می شود در انتخاب میوه ها دقت شود و میوه های درشت را انتخاب نکرد. میوه های متوسط یا کوچک با رنگ روشن مناسب ترین هستند زیرا تیره بودن میوه نیز نشان دهنده نیترات بالای آن است. وی می افزاید: با این حال بدن مکانیزم دفاعی مهمی دارد که در برابر سموم وارد شده به آن دفاع می کند و باعث دفع سموم می شود ولی در صورتی که مواد مضر برای طولانی مدت وارد بدن شوند، می تواند اثرگذار باشد. همچنین زمینه ژنتیکی نامناسب فرد و استعداد وی به بیماری هایی از قبیل سرطان می تواند کمک کننده باشد به همین دلیل بیماری زایی سموم در افراد سالمی که شرایط بدنی مناسبی دارند کمتر است.



پاییز( فصل خوردن انار و گلابی):

ماه هفتم: ایلول ( مهر )

ماه هشتم: تشرین اول ( آبان)

ماه نهم: تشرین دوم ( آذر )

فصل پاییز دارای طبع سرد و خشک می باشد. بدین خاطر غلبه خلط سودا و به تبع آن افسردگی افزایش می یابد. خداوند متعال دو میوه گرانبها را در این ماه قرار داده است انار و گلابی که هر دو برای رفع افسردگی و سودا بسیار مفید می باشند.
 
خداوند متعال در هر فصلی میوه های متناسب با آن فصل را آفرید تا آدمی بر اساس نیازهای جسمی خود از میوه ها استفاده کند. محققان طب قرآنی بر این عقیده اند که انار به عنوان یک میوه بهشتی از این جهت در فصل پاییز به بار می نشیند که فصل پاییز فصل خزان درختان و گرفتگی آسمان است و برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی دانه های انار بسیار مفید بوده و موجب شادابی می شوند. ( منبع مهر)

همچنین پزشکان و متخصصان تغذیه خواص انار را به ۵۰ مورد تقسیم کرده اند:

۱. پوست و ریشة انار ضدکرم

۲.انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی

۳.اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می‌شود.

۴ کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن

۵ انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.

۶ انار شیرین سرفه را تسکین می‌دهد و صدا را باز می‌کند (برای کسانی که آواز می‌خوانند)

۷انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می‌دهد.

۸ طبع انار ترش سرد است.

۹ مقوی معده و کبد است، البته انار شیرین

۱۰کسانی که زخم معده دارند انار ترش ممنوع است. به طور کلی زیاده‌روی در مصرف انار ترش امکان به وجود آمدن زخم معده را دارد.

۱۱ جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.

۱۲ جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخمها آب انار ترش را بجوشانید تا غلیظ شود، سپس با عسل مخلوط نمایید و بر روی آنها بمالید.

۱۳ رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.

۱۴ رب انار یبوست می‌آورد.

۱۵ خوردن انار غم و اندوه را از بین می‌برد.

۱۶ کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین می‌رود.

۱۷ خانمهای حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آنها از بین می‌رود.

۱۸ برای از بین بردن ترشحات سادة زنانگی از دمکردة گل انار روزی ۲ استکان استفاده شود. ۵ گرم گل خشک در ۲۰۰ سی‌سی آب جوش ۲۰ دقیقه دم کرده، بنوشید.

۱۹ برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه را در آب بجوشانند صاف کرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نیمگرم یا سرد آن بنشینند. برای کسانی که بواسیر دارند این عمل مفید است.

۲۰ کسانی که کرم دارند حدود سه یا چهار گرم پوست انار را با یک لیوان آب گرم میل نمایند. بهتر است یبوست نداشته باشند اگر چنانچه یبوست دارند یک روز قبل از خوردن پودر پوست انار مسهل یا سوپ‌های ملایم بخورند و ۲ ساعت بعد از خوردن پودر پوست انار مقداری سوپ میل شود.

۲۱ کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می‌کنند از دم کرده یا جوشاندة برگ انار به عنوان چای استفاده (۱۰ گرم در ۲۵۰ سی‌سی آب) کنند.

۲۲ دم کردة برگ انار میگرن را برطرف می‌نماید. ۵ عصر و آخر شب یک لیوان میل شود. ۵ گرم گل انار در یک لیوان آب جوش دم کرده.

۲۳ برای درمان کرم کدو بین ۶۰ تا ۹۰ گرم پوست خشک کردة ریشه با ساقة انار را در ۲ لیوان آب به مدت ۲ شبانه روز خیس کرده سپس با حرارت ملایم آن را جوشانده تا آب به یک لیوان برسد، سپس صاف نموده در ۲ یا ۳ نوبت با کمی عسل مخلوط کرده میل شود. بعد از آن بیمار هنگام اجابت مزاج بر روی یک ظرف آب نیم گرم بنشیند تا کاملاً کرم کدو که همانا سر آن می‌باشد دفع گردد زیرا اگر سر آن باقی بماند مجدداً رشد می‌نماید. اما برای از بین بردن کرم کدو داروهای شیمیایی البته زیر نظر پزشک بهتر است.

۲۴ در موقع خوردن جوشانده پوست انار از خوردن روغن کرچک خودداری شود. زیرا ممکن است ایجاد مسمومیت نماید.

۲۵ جوشاندة پوست انار جهت ترشحات سفید خانم‌ها مفید است.

۲۶ از ترکیب گلهای له شدة انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده می‌شود.

۲۷ طبع انار سرد و تر است.

۲۸ پوست آن سرد و خشک است.

۲۹ انار شیرین طبیعت سرد، معتدل و کمی تر دارد.

۳۰ انار تولید کنندة اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است.

۳۱ برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار را سوراخ کرده سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته و روی آتش بگذارند تا روغن جذب شود آن گاه بخورند بسیار خوب است.

۳۲ انار ترش نیروی جنسی را کاهش می‌دهد.

۳۳ عصارة گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است. بصورت ضماد با احتیاط مصرف شود.

۳۴ گل انار با آب بارهنگ برای زخمهای آلات تناسلی آقایان مفید است. گل انار + عرق بید + عرق بیدمشک + عرق کاسنی + بارهنگ سپس زخم را بشویید.

۳۵ به جای گل ما می‌توانیم از پی سفید داخل انار استفاده کنیم. (مورد شماره ۳۴)

۳۶ کسانی که می‌خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.

۳۷ خوردن انار مستی را رفع می‌کند.

۳۸ انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.

۳۹ بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است.

۴۰ جوشاندة گل انار درمان کنندة پیوره و خون ریزی لثه می باشد.

۴۱ پودر پوست انار برای التیام زخمهای کهنه مفید است.

۴۲ کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.

۴۳ اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می‌کند.

۴۴ امام صادق (ع) می‌فرمایند: بخورید انار را با پرده‌های وسط آن تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.

۴۵ حضرت علی(ع) می‌فرمایند: به کودکان خود انار دهید تا زودتر به سخن آیند.

۴۶ کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.

۴۷ اگر آب انار را با شکر و نشاسته و صمغ عربی و روغن بادام بجوشانیم و نیم گرم میل شود باز کنندة ادرار و تقویت کنندة دستگاه ادرار و مثانه است.

۴۸ انار دفع کنندة مضرات دخانیات می‌باشد.

۴۹ اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیدة آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف می‌کند.

۵۰ اشخاصی که دارای طبع سرد و تر هستند بعد از خوردن انار کمی زنجبیل با نبات بخورند.





زمستان( فصل خوردن محصولات زمینی):

ماه دهم: کانون اول ( دی )

ماه یازدهم: کانون دوم ( بهمن)

ماه دوازدهم: شباط ( اسفند)



 

شیره انگور:

نزدیک به 100 نوع انگور در ایران کشت می‌شود. البته فکر نکنید که از هر نوع انگوری شیره می‌گیرند، خیر.

درواقع انگورهایی که درشت و خیلی شیرین بوده و در موقع رشد کمتر آب خورده باشند- یعنی درختشان کمتر آبیاری شده باشد- به درد شیره‌گرفتن می‌خورند.

«گاش انگور» در گیلان، «دیوانگور» در مازندران، «انگور فرنگی» در استان مرکزی، «انگور عسگری» در اردبیل و اطراف تبریز و «انگور فخری و گزنه‌ای» در همدان کمتر به صورت عادی مصرف می‌شوند و دلیل تولید آنها، گرفتن شیره از این نوع انگورهاست.

شیره را امروزه به 2 روش اصلی تهیه می‌کنند؛ شیوه سنتی و شیوه صنعتی.

روش سنتی تهیه شیره انگور

بعد از شستن انگورها، آنها را له کرده و آبشان را می‌گیرند؛ سپس خاک سفید را به آن اضافه می‌کنند. اما خاک سفید چیست؟

خاک سفید، خاکی است با ترکیب بالای املاح معدنی که در عطاری‌ها فروخته می‌شود. این نوع خاک در روستاهای اطراف ملایر استان همدان به مقدار زیاد یافت می‌شود.

خاک سفید را معمولا زیر آفتاب یا روی بخاری حرارت می‌دهند، سپس به آب انگور اضافه می‌کنند؛ چون خاک حرارت ندیده باعث گل‌آلودشدن آب انگور می‌شود و در ضمن ممکن است اگر خاک سفید را به آ‌ن اضافه نکنند، در موقع جوشاندن آب انگور، ترش شود و به اصطلاح نجس شود.

آب انگور که به آن خاک سفید اضافه کرده‌اند را یک شب نگه می‌دارند، سپس به وسیله پارچه‌های مخصوص، آن را صاف کرده و خاک را از آن جدا می‌کنند. بعد آب انگور جداشده از خاک را بعد از 2 ساعت می‌جوشانند.

تولیدکنندگان شیره سنتی معتقدند اگر آب انگور جدا شده از خاک سفید را از اول در ظرف‌های بزرگ رویی‌بریزند و بجوشانند، آب انگور زودتر قوام می‌آید و زودتر به مرحله کشدارشدن می‌رسد، درحالی که رنگ قهوه‌ای روشن و شفاف خواهد داشت اما اگر آب انگور جدا شده از خاک سفید را از اول در دیگ‌های مسی بریزند و در آنها بجوشانند، زمان بیشتری طول می‌کشد تا آ‌ب انگور قوام بیاید و کشدار شود و در نتیجه به‌خاطر جوشیدن زیاد، تیره‌رنگ است و محصول نهایی هم سفت‌تر خواهد بود.

نکته: شیره انگور ملایر سفت است و با رنگ قهوه‌ای خیلی روشن. شیره انگور همدان شل‌تر است و شیرین‌تر و پررنگ‌تر از شیره ملایر. شیره اردبیل شل‌تر است و پررنگ‌تر از شیره همدان. شیره خرما هم که به رنگ قهوه‌ای سوخته است و معمولا از شیره انگور اردبیل شل‌تر است.

نکته: شیره‌ای که در بازار به نام شیره کشمش عرضه می‌شود، درواقع همان شیره انگور است ولی چون آذری‌زبان‌ها به انگور عسگری «کشمش» می‌گویند، روی قوطی این نوع شیره نوشته شده شیره کشمش.

منبع شیره: http://hamshahrionline.ir/news-43856.aspx

 دکتر حسین روازاده - استاد جمشید خدادادی - حسین خیراندیش - مهدی فهیمی -

+ نوشته شده در  90/05/27ساعت 1:0  توسط سیدرضاصالحی ابری | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی





امام صادق(ع):(الكافى:6ص288 ح 2)

- صبحانه بخور و شام بخور و در فاصله میان آنها چیزی مخور . چراکه موجب تباهی تن است . مگر نشنیده ای که خداوند می فرماید: و آنان صبحگاهان و شامگاهان روزی ویژه خویش را دارند.
ولهم رزقهم فیها بكرة وعشیا؛(مریم ، آیه 62)

0
0
0
آدرس عطاری ابّا:
اصفهان-خیابان جی-بین هتل نگین وبانک سپه- طبقه زیرین استریو سیما- پلاک 517 ( 35245429 - 031)

پیوندهای روزانه
خواص گوشتها
غلت و درمان بیماریها
درمان های طب اسلامی
اخبار طب اسلامی
علت و درمان بیماری MS
حجامت فصد زالو
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
شهریور 1393
آبان 1392
مهر 1392
شهریور 1392
اردیبهشت 1392
دی 1391
مرداد 1391
آبان 1390
مرداد 1390
مرداد 1389
تیر 1389
فروردین 1389
مهر 1388
تیر 1388
بهمن 1387
آذر 1387
مهر 1387
فروردین 1387
آرشیو موضوعی
حفظ الصحه (بهداشت)تدابیر
علت و درمان بیماری ام اس MS و ای ال اس ALS { مرنج
اخبار و آموزش
تغذیه سالم
تغذیه ناسالم و مضر
بیماری ها و درمان
لوازم مصرفی
طب و طبیب
عطاری
پیوندها
رساله ذهبیه امام رضا(ع)
استاد مهــدی صیــادی
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی
موسسه تحقیقات حجامت ایــران
پژوهشکده مجازی اسلام
دکتر محسن ناصری
جمشید خدادادی
دکتر رضا منتظر
دکتر مواظب
دکتر مهدی فهیمی
پیک شفا(سیدمحمدموسوی)
محصولات مورد تایید روازاده در اصفهان
دکتر روازاده (احیای سلامت)
اندیشگاه طب
علامه نورانی
طبیب خراسان
احیای سلامت (اصفهان)
شرکت شفای کردستان
احیای سلامت (مشهد)
احیای سلامت اصفهان
غذا بهترین دارو
طب اسلامی(حمید)
طب اسلامی(محسن)
تغذیه سالم ازدیدگاه طب اسلامی-ایرانی
اینشتین و اسلام ( انیشتن)
اسلام پزشک بی دارو
کانون طب سنتی ایران
اعجاز پزشکی قـرآن
جادوی سبز
طب کل نگر
طب گیاهی
طب الائمه
طب شیعه
فروش زالو
ورزش در اسلام -غدیر
پروفسور خرسند(غذا درمانی)
آموزه های بهداشتی(کرباسچیان)
اصول‌ تغذیه‌ در سیره‌ پیامبر اعظم‌
خواص میوه ها و گیاهان سبز
ضد سرطان و تومور (حصا-آ )
تطابق طبع با پزشکی جدید
بهتر زیستن را بیاموزیم
باقر
تغذیه
آب حیات
آل اسحاق
طب الرضــــا
نسخه درمانی
تغذیه و ناباروری
طب ابن سینائی
غذا بهترین دارو
استاد جلیل بابائی
گل شفا( کرمی مبارکه)
مجمع پژوهشگران طب سنتی حکیم جرجانی
طب سنتی گنجی در خرابه
آناتومی بدن انسان 1
آناتومی بدن انسان 2
انجمن حمایت از کشاورزان اصفهان
سادات صالحی ابری
کشکول الیاس
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

اوقات شرعی